Menu Premium

Sam Fisher doet vrijwilligerswerk, Splinter Cell is vanaf 13 juli gratis

Bas Boudewijn 08/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ubisoft is jarig. Na dertig jaar in de industrie en een onzekere toekomst als het aankomt op de zelfstandigheid van het bedrijf, wordt het voor het Franse bedrijf tijd om te gaan trakteren en dat doen ze binnenkort. Sam Fisher doet vrijwilligerswerk, Splinter Cell is vanaf 13 juli gratis!

In dertig jaar gaf Ubisoft een hoop games uit, maar onder de fans wordt de originele Splinter Cell toch wel gezien als één van de betere titels. Het was niet alleen een introductie in de verhalen van Tom Clancy, ook was het in 2002 één van de mooiste games die we destijds voorgeschoteld kregen. Tot op de dag van vandaag is het één van de meest succesvolle IP’s van de Franse uitgever.

Dat Ubisoft het moeilijk heeft, is al tijden geen geheim meer. Het bedrijf ligt op het bordje van Vivendi, dat beetje bij beetje meer macht vergaart binnen het bedrijf. Vivendi is een groot Frans mediabedrijf waar ook Canal+ onder valt. Deze week stelde Ubisoft nog twee nieuwe bestuursleden aan, om de macht van Vivendi te beperken.

Wat vind jij van de rommelige situatie bij de jarige job? Had het bedrijf in plaats van ons te trakteren, de taart vol in het gezicht van Vivendi moeten gooien? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch