Menu Premium

Releasedatum The Full Package van Saints Row: The Third is aangekondigd

Gamekings Redactie 24/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Releasedatum The Full Package van Saints Row: The Third is aangekondigd en de gelukkige datum is 9 november voor zowel de Xbox 360, PlayStation 3 als PC geworden. Met meer dan dertig paarse dildo’s, konijnenpakken, dikke auto’s en meer van deze rariteiten naast de vele vuurgevechten in de overige DLC pakketten wordt dit dus één heerlijke volgepakte bundel, die 9 november uitkomt in Europa.

De bundel bestaat uit alle tot nu toe uitgekomen DLC van het derde deel uit de Saint’s Row serie. Zowel de drie grotere, Genkibowl VII, Gangstas In Space en The Trouble With Clones als alle andere kleinere bonus DLC.

De meeste DLC’s zijn veelal onzinnig, niets aan het verhaal toevoegend, maar leuk, oh zo leuk. Zo absurd, zo origineel, juist de dingen die Saints Row onderscheidt van zijn sandbox-concurrent GTA. Zo krijg je bij The Shark Attack DLC de Shark Bite Hat. Een hoed in de vorm van een haai die het mogelijk maakt een witte haai uit de grond te toveren en zoals je zult verwachten niet veel van je tegenstanders heel laat. Ook krijg je de Shark-O-Matic, een gun waarmee je jouw tegenstanders kunt besmeuren met vissen ingewanden. Dit is slechts een voorbeeld van de vele rariteiten die deel uitmaken van The Full Package.

Ben je eerder nog niet aan Saints Row toegekomen? Dan is dit een mooie kans om eens in het ongelofelijke over-the-top universum van Steelport te duiken. De volledige game, drie dikke DLC’s en al die bonussen zullen zeker zorgen voor een grote hoeveelheid hilariteit.

Releasedatum The Full Package van Saints Row The Third is aangekondigd

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch