Menu Premium
Loading...

Saints Row IV What Happens In Space developer diary

Gamekings Redactie 09/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog twee weken wachten en dan kunnen we halsbrekende toeren uithalen op het allernieuwste deel van de Saints Row-serie. Voor het zover is, brengt uitgever Deep Silver de game nog eens goed onder de aandacht met de Saints Row IV What Happens in Space developer diary.

De Saints Row-serie wordt toch wel getekend door het aparte karakter van alle games. Saints Row IV is ook geen uitzondering en dat is iets wat ook goed naar voren komt in deze trailer. De game begint vijf jaar later waar Saints Row: The Third is geëindigd. De leider van de Third Street Saints wordt gekozen als president van Amerika, maar het duurt niet lang voordat er een buitenaardse troepenmacht dit feestje komt verstoren. Aan jou dus de taak er voor te zorgen dat de aliens met volle vaart richting huis gaan, of het graf in natuurlijk. Zoals we kunnen verwachten zit ook dit deel van Saints Row vol met allerlei rare fratsen die de serie zo welbekend hebben gemaakt. Het is mogelijk in het ondergoed van je moeder over straat te hobbelen als een klein meisje en het volgende moment gewoon op willekeurige auto’s in de rammen.

Deep Silver doet wederom erg zijn best ons warm te krijgen voor het nieuwe deel uit de Saints Row-serie. Of het nieuwe deel echt zo goed is als ze ons willen doen geloven, kunnen we zien op 23 augustus. Dan zal de game uitkomen voor de PC, de PlayStation 3 en de Xbox 360. Ga er goed voor zitten en check snel de trailer!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch