Menu Premium

Saints Row IV: Wad Wad Edition kost 1 miljoen dollar

Gamekings Redactie 09/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als er net zoveel geld als water was, had de wereld er heel anders uitgezien. Toch kan niet iedereen met de creditcard zwaaien alsof het allemaal niets uitmaakt. Uitgever Deep Silver moét wel het idee hebben dat er vast een groot Saints Row-fan is met een dikke portemonnee, want de Saints Row IV: Wad Wad Edition kost 1 miljoen dollar.

Ja, dat lees je goed,  1 miljoen dikke dollars. Alsof het niets is, komt uitgever Deep Silver wel met een heel speciaal pakket. Voor zo’n bedrag moet het wel een rijk gevulde Special Edition zijn en dat is de Saints Row IV: Wad Wad Edition dan ook. Natuurlijk komt het pakket met de game. Dit is de Saints Row IV: Commander in Chief Edition, welke op zichzelf al gelimiteerd beschikbaar is. Daarnaast komt de Saints Row IV: Wad Wad Edition met een aantal dingen die je een echte 3rd Street Saints-baas moeten laten voelen. Zo is het mogelijk om een dag lang spionagetraining te krijgen, een vlucht naar de ruimte met Virgin Galactic te maken en bevat de Special Edition een Lamborghini Gallardo. Deze komt met een membership-kaart voor de E25 Super Car Club, waarmee er een jaar lang stoer gedaan kan worden. Dat is niet alles, want de Saints Row IV: Wad Wad Edition bevat ook een tegoedbon voor een tripje naar de plastisch chirurg, de garantie dat er een dag lang onder begeleiding van een ‘personal shopper’ ongelimiteerd gewinkeld kan worden en een capsule-kledingkast. Als er dan toch ongelimiteerd gewinkeld wordt, moet deze kleding ook ergens in, natuurlijk.

De lijst gaat door, alsof er nooit een einde aan komt. Een miljoen dollar uitgeven kan niet anders dan heel vermoeiend zijn, waardoor het belangrijk is om er af en toe eens tussenuit te gaan.De Saints Row IV: Wad Wad Edition bevat twee vakanties, waarvan er eentje naar The Jefferson Hotel in Washington. Daar kan er zeven dagen op de luie reet gezeten worden. Ook is er een trip naar het Burj-al-arab-hotel, waar er opnieuw zeven dagen in de Top Royal Suite kan worden rondgehangen. Als klap op de vuurpijl komt de Saints Row IV: Wad Wad Edition met een Toyota Prius, inclusief verzekering voor een jaar.

Er is alleen één grote kanttekening en dat is dat er maar één Saints Row IV: Wad Wad Edition beschikbaar is. Voor de meeste fans wordt het de standaard editie óf een van de iets minder dure Special Editions en die zijn, net zoals de Saints Row IV: Wad Wad Edition, beschikbaar op 23 augustus. Dan ligt Saints Row IV in de winkels voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

 

Saints Row IV: Wad Wad Edition kost 1 miljoen dollar

Saints Row IV: Wad Wad Edition kost 1 miljoen dollar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch