Menu Premium
Loading...

Saints Row IV The President Can Trailer

Karim Shehata 26/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wanneer je opzoek bent naar een game waarbij je lachend en gierend van je stoel rolt, ben je waarschijnlijk aan het juiste adres bij Saints Row IV. Hoewel de eerste twee delen in de serie nog een zeer serieus verhaal hadden, wist ontwikkelaar Volition dat het niet kon opboksen tegen Grand Theft Auto. Met Saints Row: The Third ging het roer al om, maar het nieuwste deel in de franchise, die volgende maand uit moet gaan komen, lijkt totaal geen remmen meer te bevatten. Zo is ook te zien in de Saints Row IV The President Can Trailer.

Overigens kan niet iedereen vanaf volgende maand meteen aan de slag met de game, want Saints Row IV is in Australië verboden. Dit omdat de Australische raad die bepaalt welke rating games mee krijgen, vergelijkbaar met bijvoorbeeld het Europese PEGI, de game teveel seksueel geweld vindt bevatten. Dit zou niet gerechtvaardigd mogen worden volgens de ACB, voluit de Australian Classification Board.

In tegenstelling tot de Australiërs mogen wij in Nederland natuurlijk wél gewoon aan de slag met Saints Row IV. Hoewel de game zichzelf totaal niet serieus neemt, bevat de sandbox-game wel een verhaal. Vijf jaar na het einde van de gebeurtenissen in Saints Row: The Third is de leider van de Saints bende verkozen tot de president van de Verenigde Staten. De ‘Zin’, een alien ras, nemen al gauw de stad Steelport over, waardoor het natuurlijk jouw taak is om ze terug te schoppen of te schieten naar hun eigen planeet. Ga er trouwens maar vanuit dat het nog veel ‘belachelijker’ wordt dan dat.

In de Saints Row IV The President Can Trailer is te zien dat de releasedatum van de game op 20 augustus staat. Voor ons Europeanen geldt deze datum overigens niet, want wij kunnen pas vanaf 23 augustus aan de slag met Saints Row IV. Op die datum zal de game in de winkels te vinden zijn voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de PC.

Saints Row IV The President Can Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch