Menu Premium

Saints Row IV Super Dangerous Wub Wub editie is onthuld

Gamekings Redactie 05/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu met het vierde deel op komst is Saints Row een gevestigde naam in het gamelandschap. De sandboxgame van Deep Silver krijgt uiteraard ook een Collector’s Edition. De Saints Row IV Super Dangerous Wub Wub editie is onthuld en dat betekent een pakket compleet in Saints Row IV stijl.

Elke grote titel die uitkomt, verschijnt ook als een Collector’s Edition. Het is dus compleet in de lijn der verwachting dat ook Saints Row IV voorzien zou worden van een exemplaar met hebbedingetjes voor de echte fan. Met de onthulling van de Saints Row IV Super Dangerous Wub Wub editie is het zover.

De Saints Row IV Super Dangerous Wub Wub editie komt met een twintig centimeter replica Dubstepgeweer, zoals we in eerder onthulde gameplaybeelden hebben kunnen zien. Het geweer is uitgerust met laservizier en geluiden die uit de game afkomstig zijn. Ook zit er een Dubstep Doomsday Button bij. Deze is bedoeld om overal waar je bent dubstepdeuntjes door het gebouw te laten galmen. Het ding is in zakformaat, dus overal mee naar toe te nemen. Johnny Gat, een belangrijke naam in de Saints Row serie, krijgt in de Saints Row IV Super Dangerous Wub Wub editie zijn eigen standbeeld van een formaat van twintig centimeter. Hij is niet de baas in de game, maar volgens Deep Silver nog steeds belangrijk genoeg om niet vergeten te worden.

Er zit ook downloadable content in deze Collector’s Edition. Zo zitten er een raket afvurende Screaming Eagle-VTOL, een ‘Uncle Sam’-uniform en een ‘Merica-geweer bij, zoals ook in de Commander in Chief editie. De Saints Row IV Super Dangerous Wub Wub editie is vanaf 23 augustus verkrijgbaar.

Word jij laaiend enthousiast van deze Super Dangerous Wub Wub editie?

Saints Row IV Super Dangerous Wub Wub editie is onthuld

Saints Row IV Super Dangerous Wub Wub editie is onthuld

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch