Menu Premium

Saints Row IV krijgt Obama en Bush-skins als bonus

Gamekings Redactie 19/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Weet je waar het morgen tijd voor is? Ja, uiteraard de Gamescom, maar óók de release van Saints Row IV! Hier nog niet, want wij moeten nog even wachten tot de drieëntwintigste en dan breekt de hel los in Steelport. Je speelt in de game de president van Amerika en uitgever Deep Silver kwam dan ook met een tof idee. Saints Row IV krijgt Obama en Bush skins als bonus, waardoor het ‘President van de Verenigde Staten’-gevoel nog groter wordt.

Bij mij komt dan de vraag op of President Obama ook zoveel zin heeft in Saints Row IV. Heel veel fans van de serie natuurlijk wel en voor hen is het dan ook goed nieuws dat het niet zo lang meer duurt. Deep Silver doet er alles aan om te laten zien dat Saints Row IV nóg gekker is dan het derde deel in de serie, Saints Row: The Third. In het eerste deel was het allemaal nog redelijk kleinschalig. Je speelde de baas van de Third Street Saints, een lokale gang uit het fictieve Stilwater. Het doel was om te laten zien wie de touwtjes in handen heeft en wie alles runt in de stad. Nu we bij het vierde deel zijn beland, is dat allang niet meer waar het om draait, want dit keer wordt het gevecht aangegaan met aliëns. Als President van de Verenigde Staten is het aan jou de taak om de straten schoon te vegen van buitenaardse indringers.

Het wordt natuurlijk extra grappig als je een bekend gezicht op je poppetje plakt en vandaar komt Saints Row IV met bonussen in de vorm van Obama en Bush-skins. Daarnaast is het ook mogelijk om als Abraham Lincoln en George Washington te spelen. Het laat maar weer zien dat in Saints Row IV niets te overdreven is. Laten we hopen dat de game zelf daarnaast ook ontzettend tof wordt! Daar gaan we achter komen op 23 augustus, wanneer de game in de winkels ligt voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

Saints Row IV krijgt Obama en Bush-skins als bonus

Saints Row IV krijgt Obama en Bush-skins als bonus

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch