Menu Premium
Loading...

Saints Row IV Animal Protection Act trailer

Gamekings Redactie 22/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Is het een konijn? Is het een beer? Een muis? Een combinatie daarvan? Niemand weet het! We weten wel dat het als vanouds een gekkenhuis is in de Saints Row IV Animal Protection Act trailer.

Het is iets dat compleet hoort bij de franchise van ontwikkelaar Volition. De Saints Row-games worden met elk deel gekker en dat zien we in steeds meer trailers terug. Het is ondertussen niet meer voldoende om slechts de baas van de stad te zijn. Onderhand zijn de ambities hoog opgelopen en dat komt de leider van The Third Street Saints duur te staan. In de huid van een door jezelf gecreëerd personage ben je de president van Amerika en ligt alle verantwoordelijkheid voor het land als een last op je schouders. Het is dan ook een beetje jammer dat je land wordt aangevallen door buitenaardse wezens, net op het moment dat je de baas bent. Het is een kwestie van keihard wegrennen voor je verantwoordelijkheden en vrezen voor je leven.

Grapje, natuurlijk doe je dat niet. Het is niet de bedoeling dat de aliens onze wereld overnemen. Hoe durven ze. Het is dan ook de bedoeling om ze met z’n allen een kopje kleiner te maken. Toch krijgen ze het voor elkaar om alle Third Street Saints te ontvoeren en lijkt het erop dat het probleem groter is dan de bedoeling. Je wordt getransporteerd naar een virtuele versie van Steelport, de stad waar de Saints sinds jaar en dag gevestigd zijn. De Zin, zoals de buitenaardse wezens heten, en hun leider Zinyak zijn er niet op berekend dat je in deze variant van Steelport in staat bent om superkrachten te gebruiken, waardoor je een streepje voor hebt op je vijanden. Jammer voor hen. Moeten ze onze planeet maar met rust laten.

We zien de held van Steelport in een dierenpak de wereld redden in de Saints Row IV Animal Protection Act trailer. Gaat het knotsgekke outfit ervoor zorgen dat de Zin onze aarde fatsoenlijk met rust gaan laten? We maken het mee op 23 augustus, want dan verschijnt Saints Row IV voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

Saints Row IV Animal Protection Act trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch