Menu Premium
Loading...

Saints Row IV A Love Song To The Fans Trailer

Gamekings Redactie 02/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Saints Row IV heeft al een boel stof doen opwaaien op de Gamekings-redactie. Sommigen van ons willen niet anders, anderen kunnen de titel niet luchten of zien. We komen er hier niet uit. Gelukkig heeft Deep Silver een developer diary uitgebracht waarin de makers van de game aan het woord komen en zelf kunnen vertellen wat ze van de game vinden. Heel toepasselijk heet de trailer A Love Song To The Fans, want het lijkt erop dat het een game is waar je of van houdt, of je haat hem. Voor beide kampen geldt hetzelfde: Check de nieuwe Saints Row IV A Love Song To The Fans Trailer.

In de trailer komen verschillende makers van de game aan het woord. Kort gezegd, komt het er op neer dat de makers van Saints Row constant bezig zijn de game nog gekker en leuker te maken dan het vorige deel. De fans hebben hierdoor het gevoel dat ze mee groeien met de game, in plaats van dat ze meegenomen worden op een avontuur waar ze geen zin in hebben, volgens de makers. Saints Row IV is dus een game waarin zo’n beetje alles moet kunnen en waarin niets te gek is. Tot nu toe hebben we al genoeg naakte dudes zien vliegen en mensen kapot geslagen zien worden met paarse dildo’s. Wat ons allemaal nog meer te wachten staat, zien we over drie weken.

De game komt op 23 augustus uit, dus dat is nog maar een paar nachtjes slapen. Tot die tijd kun je jezelf warm houden met de Saints Row IV A Love Song To The Fans Trailer.

Saints Row IV A Love Song to the fans Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch