Menu Premium

S.T.A.L.K.E.R 2 uitgesteld tot 8 december

Lars Leeftink 13/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

S.T.A.L.K.E.R 2, die officieel in april dit jaar uit zou moeten komen, is uitgesteld naar 8 december 2022. Dit heeft GSC Game World bekend gemaakt. Het is een van de eerste games dit jaar, en zeker de grootste, die uitgesteld is. Fans van de game en de serie zullen dus nog zeven maanden extra moeten wachten. Aan het einde van het jaar zal het dan zover zijn.

S.T.A.L.K.E.R 2 uitgesteld

Volgens de ontwikkelaar, GSC Game World, was het een beslissing die nodig was om het maximale uit de game te halen. “Deze extra zeven maanden aan ontwikkeling zijn nodig om onze visie te voltooien en de staat waarin wij de game uit willen brengen te bereiken. S.T.A.L.K.E.R 2 is het grootste project in de historie van GSC, en het vergt grondig testen en verbeteren. We zijn ervan overtuigd dat de ontwikkeling zo lang als nodig moet zijn, zeker in het geval van dit project. Het is geen gemakkelijke beslissing, maar we gaan ons best doen om een game op de markt te brengen die de verwachtingen waar kan maken. Met meer informatie, updates en showcase voor ons hebben we een belangrijk en spannend jaar voor de boeg. Dank voor het geduld en het begrip.”

S.T.A.L.K.E.R 2 naar december

De game wordt dus met maar liefs zeven maanden uitgesteld, wat betekent dat de game verre van klaar was voor de release van april. S.T.A.L.K.E.R 2 heeft duidelijk nog meer tijd nodig om getest en afgerond te worden en de prioriteit ligt dus bij het afleveren van een product dat af is. Het is nu afwachten of dit in december 2022 zal zijn, of dat de game nog eens uitgesteld zal moeten worden. In het laatste geval zal de game dan pas in 2023 uit gaan komen. Voor de fans en de gamewereld is te hopen dat 8 december 2022 de daadwerkelijke release date zal worden.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch