Menu Premium
Loading...

Ryse: Son of Rome Launch Trailer

Gamekings Redactie 19/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze hele week zie je de Gamekings Ryse: Son of Rome Aflevering op MTV en dat is natuurlijk niet zomaar. Ryse: Son of Rome is nog maar drie dagen verwijderd van release, want deze komt in de Verenigde Staten op dezelfde dag uit als de Xbox One. Het is een standaard gegeven dat dit dit gepaard gaat met verse beelden en met de Ryse: Son of Rome Launch Trailer is dat ook het geval.

De allereerste keer dat we iets zagen van Ryse: Son of Rome, was de E3 2010 vol in gang. De game werd daar namelijk aangekondigd als Codename: Kingdoms en het duurde tot een jaar later tot we iets zagen van wat het zou worden. Destijds was het plan om Ryse een Kinect-exclusieve titel te maken, maar dat idee werd uit het raam gesmeten. In een interview dat Microsoft’s Phil Spencer in juni 2012 gaf, zei hij dat Kinect nog wel een onderdeel van de game was maar niet het enige. Het was dus gelijk duidelijk dat de Ryse ook met controller gespeeld kan worden. Na de onthulling van de Xbox One, in mei dit jaar, werd Ryse: Son of Rome aangekondigd als launch-titel voor de next-gen console van Microsoft. Op grafisch gebied zag de game er adembenemend uit en eerlijk is eerlijk: de oud-Romeinse setting is natuurlijk super bruut.

Het blijft pijnlijk om te zeggen, maar de Xbox One laat in Nederland nog even op zich wachten. Dat betekent dus ook dat Ryse: Son of Rome pas vanaf ergens in 2014 hier te spelen is. Niet getreurd, we hebben wel de Ryse: Son of Rome Launch Trailer!

Ryse: Son of Rome Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch