Menu Premium
Loading...

Ryse: Son of Rome Path of Vengeance TV Commercial

Karim Shehata 28/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De volgende generatie op het gebied van gaming staat om de hoek, wat natuurlijk betekent dat we in de aanloop daarnaartoe erg veel beelden en reclame’s te zien krijgen van de desbetreffende consoles en games. Een van de games die de verkoopcijfers van de Xbox One tot grootse hoogtes moet laten stijgen, is Ryse: Son of Rome. Hoewel de game in eerste instantie werd aangekondigd voor de Xbox 360, is de game inmiddels omgedoopt tot één van de launch-games én tevens exclusives voor de Xbox One. Het resultaat daarvan zie je onder andere in de Ryse: Son of Rome Path of Vengeance TV Commercial.

Hoewel wij, zoals al een aardig tijdje bekend is, nog even moeten wachten op de verschijning van Microsoft’s next-gen console, kunnen we door middel van sociale media de lancering van de Xbox One nauwlettend in de gaten houden, wanneer deze volgende maand plaatsvindt in onder andere Duitsland. Deze televisiecommercial verschijnt daar ongetwijfeld in de reclameblokken tijdens televisieprogramma’s op bijvoorbeeld de Duitse TV.

Eigenlijk zijn dit soort commercials natuurlijk een hard gelach voor de Nederlandse gamers die azen op de Xbox One, alhoewel we natuurlijk wel een mooi voorproefje krijgen door middel van dit soort reclames. In de Ryse: Son of Rome Path of Vengeance TV Commercial zien we brute gevechten, zoals liefhebbers van bijvoorbeeld een film als Gladiator waarschijnlijk zeer goed zullen herkennen. Wanneer je een warm hart toedraagt aan dit soort films, gaat de game hoogstwaarschijnlijk niet tegenvallen. Vanaf de E3 2013 waren er echter wel verschillende vormen van kritiek te bespeuren bij de pers. Zo zou de game te repetitief zijn, omdat de gevechten bijna allemaal een combinatie zijn van quicktime events.

Of deze game wat voor je is, zul je natuurlijk zelf moeten bepalen. Wanneer je echter nog geen idee hebt, of je vindt het gewoon wreed om te zien, is er nu de Ryse: Son of Rome Path of Vengeance TV Commercial. De game verschijnt hier, op een nog onbekende datum, gelijktijdig met de Xbox One in het voorjaar van 2014.
Ryse: Son of Rome Path of Vengeance TV Commercial

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch