Menu Premium
Loading...

Ryse: Son of Rome Gamescom 2013 Gladiator Mode Trailer

Gamekings Redactie 20/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de E3 2013 was Ryse: Son of Rome een van de paradepaardjes van de Microsoft persconferentie. Veel mensen waren weggeblazen door het grafische geweld wat de game liet zien en de vette actie die er in zat. En nu vlak voor de Gamescom trakteert Microsoft ons weer op een vette video, in de vorm van de Ryse Son of Rome Gamescom 2013 Gladiator Mode Trailer.

Wie dacht dat je in Ryse: Son of Rome alleen maar oorlog kon voeren heeft het mis, want in deze nieuwe trailer zien we een oude Romeinse arena waar je het op moet nemen tegen hordes gladiatoren. Heel toepasselijk wordt de mode dan ook de Gladiator Mode genoemd en omdat deze nog niet eerder getoond is, krijgen we daar nu meer van te zien. Er is onder andere te zien hoe het decor in de arena verandert. Zo is er onder andere een strijdveld met vuurputten in het begin en gaten in de grond die in je voor- of nadeel kunnen werken. En even later staat je gladiator weer tot zijn knieën in het water in een moeras-setting. Het lijkt er dus op dat Ryse: Son of Rome een vrij diverse game wordt.

Daarnaast komen er ook verschillende wapens voorbij. Er wordt gevochten met zwaarden, speren, bijlen en zelfs een grote kruisboog. Met deze wapens kan je brute finishing-moves maken, waarbij de ledematen in slow motion door de lucht vliegen. Aan bloed en geweld is er dus geen tekort in deze nieuwe titel.

Al eerder is naar buiten gekomen dat er ook een co-op multiplayer met deze Gladiator Mode komt. Ook kun je spelen met de Kinect, waardoor het nu de vraag is of we straks ook met z’n tweeën tegelijk, in de woonkamer, kunnen gaan vechten en springen tegen deze meedogenloze gladiatoren. Net zoals veel bij veel andere games die zijn aangekondigd voor de Xbox One is het nog niet geheel duidelijk wanneer Ryse: Son of Rome moet uitkomen. Wel weten we dat dat dit jaar nog moet gebeuren.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch