Menu Premium
Loading...

Ryse: Son of Rome Developer Flythrough: Rome Video

Gamekings Redactie 14/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In meerdere lanceringstitels voor de Xbox kunnen we hakken, slaan en beuken. Toch is er maar eentje die ons dat laat doen in een oude Romeinse zetten en dat is natuurlijk, je raadt het al, Ryse: Son of Rome. Met de Amerikaanse release op drie koprollen afstand laten ze af en toe wat nieuws zien en vandaag krijgen we een voorproefje in de vorm van de Ryse: Son of Rome Developer Flythrough: Rome Video.

Vette gameplay is tof, een goed verhaal is sowieso ook altijd meegenomen (stiekem zelfs een vereiste voor velen), maar de speelwereld is ook zeker bepalend voor de charme van een game. Het is niet heel verrassend dat Ryse: Son of Rome tenminste gedeeltelijk het oude Rome als decor heeft en ontwikkelaar Crytek is dan ook hard aan de slag gegaan om dat gevoel realistisch neer te zetten. We waren er natuurlijk niet bij, dus waarschijnlijk leunt het vooral op clichés en geschriften, maar dat maakt niet uit. Zoals je kunt zien in de video, krijgen we tenminste te maken met het Flavisch Amfitheater, die vooral bekend is als het Colosseum. Dikke prima, toch?

Ook de interieurs zoals ze dat vroeger hadden, is nagebouwd door de heren en dames van Crytek. Zoals het er nu op lijkt, wordt Ryse: Son of Rome een prachtige game en dan is het ‘t ook zeker waard om aandacht te besteden aan de wereld waarin de game zich afspeelt. Zonder twijfel zijn er genoeg gamers die met smart wachten op Ryse: Son of Rome, maar het duurt nog even. Het is namelijk een Xbox One-exclusieve titel en die console verschijnt hier in 2014.
Ryse: Son of Rome Developer Flythrough: Rome Video

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch