Menu Premium

RuneScape 3 lanceert op 22 juli

Karim Shehata 03/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kan jij je het nog herinneren toen je misschien wat jonger was? ”Kom je RuneScape spelen vanavond? Ga je vanavond geen RuneScape spelen? Wil je me helpen met iets halen in RuneScape?” en zo kan ik nog wel even een uurtje doorgaan. Overigens was het eerste deel in de tijd voor velen het enige gratis alternatief op bijvoorbeeld World of Warcraft, waardoor de populariteit van de game niet meer te houden was op een gegeven moment. Nu is inmiddels bekend wanneer we met het derde deel in de serie aan de slag kunnen, want RuneScape 3 lanceert op 22 juli.

Dit heeft ontwikkelaar Jagex zojuist bevestigd. De game moet in tegenstelling tot het tweede deel niet het wiel opnieuw uitvinden, maar gewoon wat winterbanden onder de auto die RuneScape heet aanbrengen. Zo kun je straks in RuneScape 3 nog gewoon inloggen met je oude account en mag je van de ontwikkelaar je avatars lekker houden. Ook worden er verbeteringen voor de camera in de game beloofd.

RuneScape 3 brengt daarbovenop ook nog verbeterde graphics met zich mee. Dit wordt gerealiseerd door de HTML 5 technologie en web GL. Als je hier overigens geen voorstander van bent, kun je de game ook nog gewoon spelen via de Java plugin van je favoriete browser.

Hoewel ik persoonlijk nooit de grootste fan ben geweest van de free-to-play MMO, kan jouw mening natuurlijk verschillen van die van mij. Ik vraag me daarom ook af of jij nog aan de slag gaat met RuneScape 3, of dat jouw interesse (inmiddels) bij andere games ligt.

Runescape 3 lanceert op 22 juli

Runescape 3 lanceert op 22 juli

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch