Menu Premium

Ruffian Games werkt nog niet aan Crackdown 3

Gamekings Redactie 20/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ruffian Games werkt nog niet aan Crackdown 3. De Britse ontwikkelaar heeft de nieuwe titel Tribal Towers aangekondigd en meteen laten weten dat het derde deel in de sandbox stijl third-person shooter serie Crackdown nog niet op de planning staat. Dit staat op de blog post waarin de nieuwe game gepresenteerd werd.

Co-eigenaar van Ruffian Games, Billy Thomson, liet weten dat het simpelweg niet gaat gebeuren nu. Teleurstellend voor de Crackdown fans, waarvan het laatste deel uitgebracht is in 2010. Thomson wil niet dat het gebrek aan Crackdown de aankondiging van Tribal Towers overschaduwd, maar laat toch nog wat extra dingen weten over de plannen van de ontwikkelaar.

“We werken nu voor consoles maar willen ook graag de wateren testen in de Indie games wereld aangezien dit het meest innovatief en boeiend is en het ons de mogelijkheid geeft met kleinere teams en kortere ontwikkeltijden te werken. Hierdoor krijgen we de flexibiliteit die wij denken nodig te hebben om vooruit te komen”, aldus Thomson. Of de nieuwe titel Tribal Towers meteen hand in hand gaat met het Indie concept is nog onbekend, er is op de aankondiging na weinig info over de game geplaatst. Aankomende week gaat Ruffian wat meer laten weten. In de tussentijd moeten we het doen met giswerk gebaseerd op artwork en het enthousiasme van de ontwikkelaar zelf.

Slecht nieuws voor de Crackdown fans dus, als je in een stad vol mutanten en geïnfecteerde mensen wil rondrennen moet je het doen met de voorgaande delen. Of je kan natuurlijk op een goede dag in Amsterdam rond gaan huppelen.

Ruffian Games werkt nog niet aan Crackdown 3

Ruffian Games werkt nog niet aan Crackdown 3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch