Menu Premium

Ruffian Games gaat aan de slag met nieuwe Rockstar games

Lars Leeftink 14/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ruffian Games, de developer van Crackdown 2, gaat in de toekomst games maken voor Rockstar. Welke games en wat voor type games het gaan zijn is nu natuurlijk nog niet bekend, maar de samenwerking is in ieder geval een feit.

Rockstar en Ruffian Games zoekt ervaring met multiplayer games

Want dat Ruffian Games bezig is met Rockstar games is leuk, maar misschien is dit wel het grotere nieuws. Ruffian games, waarschijnlijk namens Rockstar, zoekt voor meerdere posities mensen. Onder meer graphics engineers en UI engineer worden gezocht . En dit allemaal om de multiplayer-ervaring (PC en console) van de Rockstar games die gaan komen te verbeteren. Wat dit voor de toekomst van de Rockstar games betekent, is afwachten. Echter, games als GTA zijn natuurlijk grotendeels afhankelijk van hoe de multiplayer in elkaar zit. Het gaat misschien ver om te zeggen dat Rockstar niet tevreden was, maar er gaan in ieder geval op het gebied van Multiplayer gaming wat veranderen. Dit is dus de reden dat Ruffian Games op zoek is naar mensen met ervaring met multiplayer.

Ruffian Games

De gamers zullen de developer waarschijnlijk kennen van games als Crackdown 3, waar ze gewerkt hebben aan de multiplayer van de game. Maar dat is natuurlijk niet het enige. Crackdown 2 is zelfs helemaal door hun ontwikkeld, net zoals Kinect Playfit en Fragmental. Ook heeft Ruffian Games geholpen bij een bepaald onderdeel van games. Bijvoorbeeld Kinect Star Wars, heel veel andere Kinect games en Halo: The Master Chief Connection zijn deels door hun ontwikkeld. Hun meest recente werk is een VR game genaamd RADtv. De ervaring die Ruffian Games heeft met multiplayer games is dus een grote reden waarom Rockstar in ieder geval onderdeel zal zijn van hun nieuwe games. Of ze alleen gaan helpen of echt volledige games gaan ontwikkelen, is afwachten en tevens nog niet bekend.

Wat verwacht jij voor games van Ruffian Games? Heb jij de games waar Ruffian Games aan gewerkt heeft gespeeld en kon je wat merken aan hun games dat er uit sprong? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch