Menu Premium

Rosalina is onthuld voor Super Smash Bros.

Karim Shehata 18/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De laatste tijd heeft Nintendo ons bijna dagelijks verwend met screenshots van de nieuwe Super Smash Bros.-titel die eraan zit te komen voor de Wii U en de Nintendo 3DS. Tijdens de Nintendo Direct-uitzending van vanmiddag is de game ook zeker niet vergeten en werden we getrakteerd op wat nieuwe informatie. Zo kunnen we nog een personage toevoegen aan het inmiddels immense arsenaal aan personages voor de game, want Rosalina is onthuld voor Super Smash Bros.

Samen met haar welbekende Lumas gaat ze dus ook de strijd aan met onder meer Mario, Luigi, Sonic en Link. Het vrouwelijke personage van Nintendo is bekend geworden door de grootse Super Mario Galaxy-games op de Wii, waardoor zij zeker niet vergeten kan worden in deze nieuwe Super Smash Bros. voor de handheld en console van het Japanse bedrijf.  Ongetwijfeld zullen we binnenkort meer te weten komen over de verschijning van dit personage in de brawler van Nintendo.

Wanneer Super Smash Bros. precies verschijnt is echter nog volstrekt onduidelijk. We weten alleen dat dit in 2014 zal gaan gebeuren, maar de prominente uitgever gaf voor de Nintendo Direct-uitzending duidelijk aan dat er meer bekend zou worden gemaakt over de titels die deze lente nog komen te verschijnen. Naar alle verwachting zal deze titel echter pas aan het einde van 2014 zijn weg gaan vinden naar de Wii U en de Nintendo 3DS.

Rosalina is onthuld voor Super Smash Bros.

Rosalina is onthuld voor Super Smash Bros.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch