Menu Premium

Ronimo showt Swords and Soldiers II bij Gamekings Studio Live!

Gamekings Redactie 15/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben te maken met een toffe dag, want Ronimo showt Swords and Soldiers II bij Gamekings Studio Live! We gingen eerder al bij ze langs, maar nu zijn ze flink verder in het ontwikkelingsproces van de game. En weet je wat? De deuren van Gamekings Studio zijn vanaf 16:00 geopend, dus kom gezellig langs en check Sword and Soldiers II met eigen ogen.

Het eerste deel in de Swords and Soldiers serie was zo’n succes, dat er zelfs prijzen mee gewonnen werden. De side-scrolling strategy-game van Ronimo Games krijgt nu een vervolg, waar de studio keihard mee bezig is op het moment. Het is namelijk wel de bedoeling om het succes van deeltje één minimaal te evenaren, wat niet makkelijk is. Swords and Soldiers II komt namelijk uit op de Wii U, de console van Nintendo die net even vaker over de toonbank moet gaan om succesvol genoemd te worden. Bij Ronimo hebben ze tenminste ontzettend veel vertrouwen en misschien kan Swords and Soldiers II er mede voor zorgen dat mensen de Wii U in huis halen.

Swords and Soldiers II vertelt het verhaal van de terugkeer van Redbeard the Viking, met nieuwe vrienden en vijanden. De wereld is in gevaar en jij als speler moet het avontuur van Redbeard the Viking in goede banen leiden. Niemand minder dan de ontwikkelaars zelf kunnen het beste over Swords and Soldiers II vertellen en vandaar komt Ronimo langs om hoogstpersoonlijk de game te laten zien.

Het meest toffe is dat jij er zelf bij kunt zijn! Gamekings Studio is vandaag vanaf 16:00 geopend en om 18:00 start Gamekings Studio Live. De uitgelezen kans om de succesvolle jongens van Ronimo aan de tand te voelen over hun titels, waaronder dus het aankomende Swords and Soldiers II. JJ, Dennis en Pascal stellen Ronimo de vragen waarop jij antwoord wilt hebben, dus kom gezellig langs en zorg dat jij erbij bent!

Ronimo showt Swords and Soldiers II bij Gamekings Studio Live!

Ronimo showt Swords and Soldiers II bij Gamekings Studio Live!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch