Menu Premium
Loading...

Rome: Total War komt naar de iPad

Soraya van der Weiden 12/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het alweer zo’n twaalf jaar geleden dat Rome: Total War verscheen voor op de PC. Na meer dan een decennium is de turn-based strategie game terug. Nu ga je alleen niet je troepen aansturen met je keyboard en muis maar ga je met je vingers aan de slag. Je leest het goed, Rome: Total War komt naar de iPad!

Ontwikkelaar Feral Interactive zorgde zes jaar geleden ook al voor een Mac-versie en beloofd ons dat de game niet lijdt onder de transformatie naar de iPad. De nostalgie van toen kun je dus gewoon op je toilet van nu gaan beleven. De besturing zal natuurlijk wel iets anders zijn. Zo verplaats je de legers door hun pad te tekenen. Verder zullen de graphics een flinke update krijgen omdat er gebruik wordt gemaakt van de hoge resolutie van het scherm.

In het verleden had Rome: Total War 2 uitbreidingen namelijk Barbarian Invasion en Alexander. Ook deze zullen verschijnen voor op de iPad maar zullen wel apart aangeschaft moeten worden. Rome: Total War zal speelbaar zijn op de eerste generatie iPad Air en de iPad Mini 2 of beter. Vanaf wanneer je oorlogje kunt spelen op je toilet is nog niet bekend.

Bron: Eurogamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch