Menu Premium

RollerCoaster Tycoon World komt één dag voor Planet Coaster uit

Rens van Nerum 11/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er heerst onrust in het wereldje van de pretparkgames! Atari heeft namelijk een hevige smack in het gezicht van Frontier Developments gegeven door aan te kondigen dat RollerCoaster Tycoon World één dag eerder zal worden uitgebracht dan Planet Coaster.

We hebben natuurlijk door de jaren heen al eerder wat onderlinge strijden tussen games meegemaakt. Denk aan games als Call of Duty vs Battlefield, FIFA vs PES en Street Fighter vs Mortal Kombat. Dit keer zijn de coastergames aan de beurt en heeft Atari aangegeven dat Rollercoaster Tycoon World wordt uitgebracht op woensdag 16 november aanstaande. Dit is één dag voordat concurrent Frontier Developments Planet Coaster uitbrengt op 17 november aanstaande en daarmee gooit Atari nog wat extra olie op het vuur. We zijn benieuwd hoe Frontier Developments hierop gaat reageren, maar één ding is zeker: shit is aan!

Heeft deze beslissing van Atari voor jou de doorslaggevende trap gegeven om te kiezen voor RollerCoaster Tycoon World? Of wacht je liever één dag langer en ga je voor Planet Coaster? Laat het ons weten in de comments.

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch