Menu Premium

Roller Champions is de nieuwste Ubisoft game die is gelekt

Dennis 25/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was tot nu toe redelijk rustig wat betreft E3 leaks. Het zal echter niemand verbazen dat het juist Ubisoft is die hier met Roller Champions verandering in brengt.

Is Roller Champions echt of nep?

De game is gelekt door Twitteraar @New_WabiSabi, die al eerder Nintendo nieuws heeft gelekt. Toch blijft het in deze periode van E3 nieuws altijd moeilijk om de echte van de neppe leaks te onderscheiden. In dit geval zijn de gelekte beelden echter van zulke hoge kwaliteit dat het ons sterk lijkt dat dit nep is.

Bovendien zijn de beelden die op Youtube waren geupload razendsnel door Ubisoft verwijderd. Gelukkig zijn deze beelden nog wel op andere platformen opgeslagen waardoor je ze hieronder alsnog kunt bekijken.

Skeelers en rolschaatsen

Het lijkt bij deze game te draaien om het sporten met een bal op skeelers en rolschaatsen in een groot stadion. Iets wat de naam van de game, Roller Champions, ook wel duidelijk maakt. Misschien is het een soort Rocket League waarmee Ubisoft de esport kant op wil? Of zou het eerder een party game zijn? De beelden zien er in ieder geval erg kleurrijk uit.

Volgens de leakerĀ (die aan NintendoSoup meer informatie en beelden heeft gegeven) zal Ubisoft op de E3 meer over de game onhullen. Dus tot die tijd zullen we nog even moeten wachten voor meer informatie. Of misschien niet, als het lekken aanhoudt. Voor nu weten verder echer vrijwel niks van de game, dus laat het speculeren maar beginnen. Wat denk jij dat het is? En denk je dat het iets voor jou kan zijn?

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch