Menu Premium

Rockstar onthult de Grand Theft Auto V coverart

Gamekings Redactie 02/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De hype van Grand Theft Auto V wordt langzaam verder uitgebouwd. Rockstar onthult de Grand Theft Auto V coverart vandaag en zo wordt er nog een scheutje hype juice aan de al overvolle beker toegevoegd. Is dit nieuws reden voor een feestje of is het net zo interessant als de onthulling van de coverart van Modern Military Shooter 18?

Nieuws of geen nieuws, elk GTA 5 nieuwtje leidt tot discussie. Ook bij ons op de redactie zijn de reacties verdeeld. Hoe dan ook, de coverart ziet er zelf uit zoals je mag verwachten van een GTA game. Met de herkenbaar dikke zwarte lijnen worden meerdere personages en elementen uit de game samengevoegd tot een mooie collage. Deze inmiddels iconische vormgeving van de cover art bevat niet alleen de Grand Theft Auto stijl, maar kan mogelijk ook een bron van nieuwe informatie zijn. Kun jij nieuwe elementen van de game ontdekken?

Natuurlijk mogen de speelbare personages niet ontbreken en ook een mooie dame hoort er bij in de wereld van Grand Theft Auto. Michael, Trevor en Franklin staan er allemaal op hun best op. Uiteindelijk gaat het daar ook om natuurlijk: Is de coverart geslaagd en durf je hem in je kast te zetten? Of hij mooi in je kast staat daar zul je pas achter komen op 17 september. Dan verschijnt het vijfde deel van GTA op de PlayStation 3 en Xbox 360. Wat vind jij van de nieuwe Grand Theft Auto V coverart?

Rockstar onthult de Grand Theft Auto V coverart

Rockstar onthult de Grand Theft Auto V coverart

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch