Menu Premium

Rockstar geeft details vrij over nieuwe rollen binnen Red Dead Online

Alex 02/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was al enige tijd bekend dat spelers van Red Dead Online binnenkort aan de slag kunnen gaan met nieuwe rollen binnen de game. Wat deze rollen precies moesten voorstellen was echter nog niet helemaal bekend. Rockstar heeft nu wat details vrijgegeven over de aankomende rollen Bounty Hunter, Trader en de Collector.

Zoals gezegd kun je straks aan de slag als Bounty Hunter, Trader of Collector. Iedere rol brengt uiteraard een andere speelervaring met zich mee. Rockstar wist de volgende details te onthullen.

De Bounty Hunter

Als Bounty Hunter ga je opzoek naar verschillende targets. Deze target dien je vervolgens dood of levend af te leveren bij de desbetreffende persoon die jou de Bounty gegeven heeft. Als beloning krijg je verschillende upgrades zoals een lasso en nieuwe trucjes zoals het ronddraaien van je wapen als een echte Cowboy. Eagle-Eye-functie terwijl je een sprintje trekt en verbeterde tracking-skills wat jouw rol als Bounty Hunter doet versterken.

De Trader

De Trader houdt zich voornamelijk bezig met het verzamelen van spullen zoals bijvoorbeeld huiden. Bij het trainen van de Trader speel je verschillende upgrades vrij die betrekking hebben op jouw kamp. Zo zijn er wapenkluizen te verdienen, een heuse stoofpot en een dog companion. Deze laatste waarschuwt de speler als het kamp wordt aangevallen.

De Collector

Als Collector ben je, net als de Trader, opzoek naar verschillende items. Echter ben je als Collector meer opzoek naar de bijzondere en zeldzame items zoals schatten en juwelen. Met het verzamelen van al deze waardevolle items zijn verrekijkers, lantaarns voor aan je paard of metaaldetectoren vrij te spelen.

Er is nog geen exacte datum bekendgemaakt wanneer deze drie rollen naar Red Dead Online gaan komen. Dit moet echter wel ergens in de loop van deze zomer gaan gebeuren. Wat vindt jij van deze rollen? Is dit wat Red Dead Online nodig heeft? Laat het weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch