Menu Premium

Rockstar Games onthult tien nieuwe Jobs voor GTA Online

Karim Shehata 23/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wanneer je in september 2013 niet onder een steen hebt gelegen, is het waarschijnlijk niet aan je voorbijgegaan dat Grand Theft Auto V in die maand is verschenen. De game werd, niet zo heel verrassend, een daverend succes en brak verschillende verkooprecords. Overigens heeft niet alleen de singleplayer-modus bijgedragen aan dit immense succes voor Rockstar Games, want in een later stadium kwam het bedrijf met GTA Online. Hoewel er gemengde kritieken te horen zijn over GTA Online, lijkt het erop dat de game daardoor niet in populariteit is afgenomen. Om die reden blijft Rockstar ons verblijden met nieuwe content, want Rockstar Games onthult tien nieuwe Jobs voor GTA Online.

Rockstar heeft zelf vijf nieuwe Jobs gemaakt, terwijl de resterende vijf missies zijn gemaakt door middel van de Content Creator. De eerste door Rockstar ontwikkelde Job gaat door het leven als Twists and Twirls. In deze Job is het zaak om een point-to-point race af te werken in Blaine County. De ontwikkelaar geeft hierbij aan dat het zaak is om met deze race te kiezen voor een auto uit de Sports-klasse. Hiernaast heeft Rockstar nog drie Jobs gemaakt die draaien om racen, maar met de laatste Job die de ontwikkelaar aan de game toevoegt, krijgen we wat anders voor onze kiezen. In deze Deathmatch draait het om het feit dat bouwvakkers en de gevaarlijkere burgers uit de ‘hood’ het met elkaar aan de stok krijgen, waardoor er geheel in de GTA-stijl natuurlijk een zwaar vuurgevecht uitbreekt. Rockstar Games adviseert dat je in deze Job op een hoog gebouw je Sniper Rifle tevoorschijn tovert.

De vijf Jobs die door de community zijn gemaakt en nu door Rockstar in het zonnetje zijn gezet, beschikken eveneens over een hoog racegehalte. Vier van de vijf Jobs zijn namelijk Race Jobs. Dit betekent overigens niet dat de Jobs niet creatief zijn, want met 4 Way Madness en Crastenburg Drifting Race wordt er ingezet op bepaalde aspecten van het racen. In de eerstgenoemde Job zijn er op bepaalde plekken gastanks neergezet, waardoor één foutje meteen kan resulteren in de dood. In de Crastenburg Drifting Race draait het, zoals de naam natuurlijk al doet vermoeden, om driften. De enige Job waarin niet met een auto door de straten gescheurd kan worden, betreft een Deathmatch Job.

Gamers die zichzelf graag vermaken in de online variant van Los Santos kunnen dus aan de slag met nieuwe content. Alhoewel het hier vooral Race Jobs betreft, is er vooral door de community iets creatiefs mee gedaan. De overige twee Deathmatch Jobs klinken overigens ook niet verkeerd, waardoor GTA Online-spelers voorlopig wat nieuwe dingen kunnen ontdekken. De gloednieuwe Jobs worden beschikbaar gemaakt op beide platformen, waarmee Rockstar de Xbox 360 en de PlayStation 3 bedoelt.

Rockstar Games onthult tien nieuwe Jobs voor GTA Online

Rockstar Games onthult tien nieuwe Jobs voor GTA Online

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch