Menu Premium

Rockstar Editor komt naar PlayStation 4 en Xbox One

Mark Hoogland 24/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

PC-spelers van Grand Theft Auto V konden eerder dit jaar al filmische hoogstandjes monteren middels de geïmplementeerde Rockstar Editor. Vandaag liet Rockstar weten deze feature binnenkort ook te releasen voor PlayStation 4 en Xbox One.

De Rockstar Editor zal in september verschijnenen als onderdeel van een downloadable update voor GTA V en GTA Online. Hierdoor kun jij straks ook op je PlayStation 4 of Xbox One spectaculaire momenten vastleggen en je eigen actiefilms monteren. De update beperkt zich echter niet tot de transfer naar consoles; de editor krijgt – ook voor PC – een hele rits updates. Zo wordt er een library aan geluidseffecten toegevoegd en komen er nieuwe lettertypen beschikbaar. Ook wordt de toegankelijkheid van de editor verbeterd via een vergrote minimap en de mogelijkheid tot het spawnen van voertuigen.

Ga jij vanaf volgende maand je innerlijke Spielberg de vrije loop laten op je console?  Of zijn er juist andere features die je nog graag in GTA V zou zien? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Rockstar Games

Rockstar Editor komt naar PlayStation 4 en Xbox One

Rockstar Editor komt naar PlayStation 4 en Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch