Menu Premium
Loading...

Rocket League krijgt vandaag de nieuwe arena AquaDome

Mark Hoogland 04/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De immens populaire voetballen-met-autootjes-game Rocket League blijft zich maar uitbreiden. Na de knotsgekke Rumble Update van vorige maand krijg je later vandaag de nieuwe arena AquaDome op je bord, helemaal voor nop. Check voor een indruk de trailer die developer Psyonix onlangs online gooide!

We noemen geen namen, maar qua lettertype en sfeer doet de AquaDome ons in die trailer een beetje denken aan een bepaalde first person shooter waarvan onlangs een remaster is uitgekomen. In Rocket League wordt het eveneens volop schieten geblazen, al is het ditmaal echter een reusachtige bal in het doel van je tegenstanders. Ook leuk.

De map AquaDome is – net als alle andere eerdere arena’s – volledig gratis en komt vanaf 19:00 onze tijd als update naar jouw versie van Rocket League. Ook gratis zijn de nieuwe items om je wagentje mee te customizen. Wie niet te beroerd is een paar euro neer te leggen, kan de nieuwe wagens Proteus en Triton aanschaffen. Beleef jij nog altijd eindeloos plezier aan Rocket League en wordt je warm van dit soort updates?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch