Menu Premium

Rocket League krijgt in december Winter Event

Angelique Grift 25/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen juli werd de game Rocket League gereleased. Een game die een bijzondere combinatie maakt tussen auto’s en voetbal, want in deze game speel je namelijk een potje voetbal in een auto. Hoewel de voetballers toe zijn aan de winterstop gaat deze game in de winter vrolijk verder, maar dan wel met een andere sport: ijshockey! Ben jij meer een wintertype en ben je weg van de kerst? Haal dan je hart op met deze game, want Rocket League krijgt in december een Winter Event.

Eerder werd een andere hockey-modus, Mutator Mode, aangekondigd, maar deze gaat nu verder onder de naam Snow Day. Officieel is nu dat de bijbehorende online playlist wordt vervangen door de ijshockey variant op 14 december.

Om het winter thema compleet te maken zijn er ook nieuwe voorwerpen in de Garage te vinden die allemaal iets te maken hebben met kerst. De voorwerpen die onder andere te verkrijgen zijn, zijn de Christmas Tree Topper, Xmas Rocket trail en de Candy Cane Antenna.

Ook tijdens de Winter Games zijn er kerstvoorwerpen te ontgrendelen. Mocht je deze allemaal willen hebben, dan moet je ervoor zorgen dat je de Winter Games voor 4 januari 2016 hebt voltooid. Net zoals met het Halloween event moet je anders een jaar wachten om je verzameling compleet te maken.

Over iets meer dan twee weken is het winter thema van Rocket League beschikbaar. Om alvast in de kerstsfeer te komen is dit event vanaf dan beschikbaar voor iedereen op Playstation 4 en PC.

Bron: Playstation Blog

Rocket League krijgt in december Winter Event

Rocket League krijgt in december Winter Event

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch