Menu Premium

Rocket League krijgt Hot Wheels content

Maarten van Steijn 14/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Psyonix, developer van Rocket League, heeft weer lekker ingespeeld op zijn doelgroep, want wat blijkt: Rocket League krijgt Hot Wheels content. Deze nieuwe cars zullen tijdens de aankomende update op 21 februari te verkrijgen zijn. Al hoewel de aankomende Hot Wheels auto’s betaald zijn, geeft de game wel de Treasure Hunt en de Shark Bite cars cadeau aan alle spelers, tijdens de eerstvolgende update.

Niet alleen zijn er nieuwe cars van een jaren oude franchise aan de game toegevoegd, ook heeft Psyonix aangekondigd een twaalftal echte speelgoed auto’s rechtstreeks vanuit de game in productie te brengen. Deze productielijn zou deze lente in de schappen moeten gaan liggen.

Al hoewel veel van ons een hoop nostalgische momenten meedragen bij de Hot Wheels autootjes, is het nog maar de vraag of dit toevoeging geeft aan een game als Rocket League.

Wel hebben ze een trailer naar buiten geknald waarin de verschillende race monsters te zien zijn. Te zien is zowel waar we ze van kennen, in een real-life track dus, maar ook in-game. Bekijk de trailer hieronder dus snel!

Kijk jij uit naar een aantal nieuwe race auto’s om je speelervaring mee te strelen? Of neem je genoegen met het huidige aanbod aan auto’s in de game? Laat het weten in de comments!

Bron: videogamer.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch