Menu Premium

Rocket League heeft meer dan 14 miljoen spelers

Yannick van Doorn 21/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn nog minder dan een week verwijderd van de nieuwste Hoops Mode-update van Rocket League nu Psyonix met nog meer goed nieuws komt. De Rocket League-ontwikkelaar kondigt namelijk via het officiële Twitter-kanaal aan dat de game meer dan 14 miljoen spelers heeft over alle platformen.

Of je nu met je auto achter een voetbal, een puck of een basketbal racet, Rocket League zorgt altijd voor een mix van chaos, humor en soms toch ook een klein beetje frustratie. Dat deze formule werkt, bleek al uit de immense populariteit van de game en de stap richting eSports. Het komt dan ook niet echt als een verrassing dat Rocket League nu meer dan 14 miljoen spelers heeft. Er moet wel bijverteld worden dat dit niet alleen echte aankopen betreft, maar ook split screen-accounts en de PlayStation Plus-leden die de game vorig jaar een maand lang gratis konden downloaden.

Rocket League is speelbaar op PC, PlayStation 4 en Xbox One en zal aankomende week dus een nieuwe modus begroeten, waarin we kunnen basketballen. Precies nu het NBA Playoff-seizoen van start is gegaan, kan je jezelf dus ook met een auto de nieuwe LeBron James of Stephen Curry wanen. Zijn jullie verbaasd over het aantal spelers van de game? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch