Menu Premium

Rocket League heeft door middel van patch spectator-modus gekregen

Mark Hoogland 12/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteravond gaf developer Psyonix een boost aan Rocket League middels een nieuwe update. De patch 1.04 verhielp niet alleen enkele bugs, maar voegde onder meer ook een spectator-modus toe aan de game.

Met inmiddels vijf miljoen gedownloade exemplaren is Rocket League met recht de zomerhit van dit jaar te noemen. Psyonix mag dan wat overrompeld zijn door het succes, ze gaan er in elk geval niet kalmpjes van zitten genieten. De komende tijd kunnen we namelijk allerlei nieuwe content en updates te verwachten. Patch 1.04 is wat dat betreft een lekker voorproefje.

Naast enkele nieuwe attributen voor je auto’tje en de toegevoegde Utopia Coliseum-map, biedt Rocket League nu dus ook de mogelijkheid om als toeschouwer matches te ervaren. De feature werkt in feite hetzelfde als de replay-mode van de game; je kunt de camera vrij het veld over laten vliegen of ervoor kiezen een specifieke speler te volgen. Let wel, de spectator mode is – vooralsnog – enkel beschikbaar voor private matches met een maximum van drie tegen drie spelers. Mocht Rocket League een officiële esports-game worden, dan is de huidige versie van de feature alvast een stap in de juiste richting. Hoe vet zou het niet zijn om straks op je gemak de speelstijl van de grootste Rocket League-talenten te bestuderen?

Zoals gezegd volgt er de komende tijd nog genoeg nieuwe content voor Rocket League. Morgen verschijnt de betaalde Supersonic Fury-DLC, en vorige week kondigde Psyonix al aan bezig te zijn met nieuwe, afwijkende maps.

Bron: VG24/7

Rocket League heeft door middel van patch spectator-modus gekregen

Rocket League heeft door middel van patch spectator-modus gekregen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch