Menu Premium

Rocket League en NBA 2K17 dit weekend free-to-play op Xbox One

Maarten van Steijn 16/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rocket League en NBA 2K17 zijn dit weekend beide free-to-play voor de Xbox One. Het hele weekend kunnen deze games van de store gedownload worden, zodat je kunt checken of het wellicht toch iets voor jou is.

Zoals we gewend zijn van free-to-play weekenden, wordt het begrip ‘weekend’ ruim genomen. Daarom is het vanaf vanavond al mogelijk de games binnen te slepen. Dit feest zal zondagavond eindigen en is alleen voor Xbox beschikbaar.

Uiteraard zijn dit games die je zich ook goed uitlenen voor een online competitive match, vandaar dat Microsoft Xbox Live gratis heeft gemaakt gedurende dit lange weekend. Een mooi moment dus om bijvoorbeeld Rocket League binnen te halen -nog voor de nieuwe update. De games worden namelijk gedurende deze hele week 25% goedkoper in de Xbox Store.

Microsoft heeft ook even een trailer de wereld in gegooid, om dit weekend extra kracht bij te zetten. Check deze dus vooral even onder dit bericht!

Dit is niet het eerste free-to-play weekend in korte tijd. De afgelopen tijd kwamen ook Rainbow Six Siege, Overwatch en een aantal open beta’s voorbij. Wat vind jij ervan dat de mogelijkheid om games nog even uitgebreid te checken alvorens je aankoop steeds vaker aan de orde is? Discussieer mee in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch