Menu Premium
Loading...

Robin en Lucina van Fire Emblem: Awakening komen naar Super Smash Bros

Karim Shehata 14/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo kondigde enkele dagen geleden aan dat er een nieuw personage zit aan te komen voor Super Smash Bros., welke eind dit jaar moet gaan verschijnen voor de Nintendo 3DS en Wii U. Door middel van dit soort onthullingen hebben we personages als Sonic en MegaMan al in onze armen gesloten en vandaag kunnen we dus nog een personage verwelkomen. Nu kunnen we stoppen met wachten op de onthulling: Robin en Lucina van Fire Emblem: Awakening komen naar Super Smash Bros. Check de trailer!

UPDATE: Captain Falcon, ook te zien in de trailer, is inmiddels officieel toegevoegd aan het roster van Super Smash Bros. op de officiële website. Hierdoor is deze trailer dus ook goed geweest voor de onthulling van Captain Falcon als speelbaar personage voor Super Smash Bros.

Dit heeft Nintendo bekendgemaakt door middel van een korte livestream. In de video is te zien dat de twee belangrijke personages uit Fire Emblem: Awakening voor de 3DS hun opwachting gaan maken in deze nieuwe Super Smash Bros. titel voor de Wii U en de Nintendo 3DS. Hierdoor kunnen deze twee personages aan een imposant lijstje debutanten worden toegevoegd voor Super Smash Bros., want onder meer Megaman maakt voor het eerst zijn opwachting in deze game. Alhoewel Nintendo in deze onthullingen regelmatig een third-party personage onthult, heeft het nu dus eerst gekeken in de eigen stal. De twee personages, genaamd Robin en Lucina, zijn mateloos populair bij de fans van Fire Emblem. Deze gamers zijn dan ook ongetwijfeld erg blij met deze onthulling.

In de onthullingsvideo zien we onder meer hoe de twee personages uit Fire Emblem: Awakening de strijd aangaan met Luigi en Bowser. Beide personages hebben natuurlijk hun eigen krachten en daarmee moet de speler het dus voor elkaar zien te krijgen om de krachten van onder meer Mario, Luigi, Charizard, Link en Pikachu in bedwang te houden. Of deze personages een goede toevoeging zijn voor de game is misschien een domme vraag, maar kan natuurlijk pas echt beantwoord worden wanneer de game verschijnt. Op 3 oktober verschijnt Super Smash Bros. voor de Nintendo 3DS, terwijl er voor de Wii U-versie nog een datum is geprikt. Wel weten we dat de titel nog vóór de feestdagen van 2014 moet gaan verschijnen op dit platform.

Robin en Lucina van Fire Emblem: Awakening komen naar Super Smash Bros

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch