Menu Premium

Robert Bowling verlaat Infinity Ward

Gamekings Redactie 27/03/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Robert Bowling, creatief brein en strateeg van de Call of Duty serie, verlaat Infinity Ward en Activision.

Via een tweet laat Bowling weten z’n wapens op te hangen: “Today, I resign from my position as Creative Strategist of Call of Duty, as a lead of Infinity Ward, and as an employee of Activision.” Bowling was het gezicht van de Call of Duty serie en zat hoog op de ladder binnen het team van Infinity Ward. Zijn gemis zal hard aankomen bij veel hardcore fans, sinds Bowling altijd nauw verbonden was met de Call of Duty community.

In een tweet bedankt Infinity Ward Bowling voor zijn services en wensen hem het beste voor de toekomst. Na het vertrek van Infinity Ward oprichters Jason West en Vince Zampella in 2010, starten de twee een nieuwe studio, Respawn Entertainment, en sleurden veel Infinity Ward personeel met zich mee. Bowling was één van de weinige die zich niet liet verleiden door deze nieuwe uitdaging en bleef op zijn plek campen. Wellicht is Bowling nu toch overstag en zien we hem straks in een Respawn Entertainment uniform verschijnen?

Wat verwacht jij dat Bowling gaat doen met zijn nieuw gevonden vrijheid en baal je van dit verlies voor de Call of Duty serie?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch