Menu Premium

Rise of the Tomb Raider komt najaar 2015 exclusief naar Xbox

Karim Shehata 12/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Microsoft-persconferentie op de Gamescom 2014 is op het moment van schrijven in volle gang. We zagen al een hele boel ID@Xbox-titels langskomen, maar ook zagen we gameplay van bijvoorbeeld Call of Duty: Advanced Warfare en een mooie trailer van Assassin’s Creed Unity. De twee laatstgenoemde games verschijnen overigens niet exclusief voor de Xbox One, maar Microsoft draait Sony nu wel een loer wat betreft Lara Croft. Rise of The Tomb Raider komt najaar 2015 exclusief naar Xbox

De game verschijnt dus niet op de PlayStation 4, terwijl de voorganger van deze game – simpelweg genaamd Tomb Raider – wel op de Xbox én PlayStation verscheen. Voor de PlayStation-aanhang kan dit dus een flinke aderlating genoemd worden, terwijl er in het action-adventure genre nu een heuse concurrentiestrijd lijkt te ontstaan in het najaar van 2015. Sony komt in die periode dus met Uncharted 4: A Thief’s End, terwijl Microsoft dus met Rise of the Tomb Raider aan komt zetten. Het wordt in ieder geval interessant om te checken welke van deze twee titels straks de betere gaat zijn.

Een specifieke datum hebben we nog niet gekregen voor Rise of the Tomb Raider, maar we weten dus dat we de game in het najaar van 2015 kunnen verwachten, zoals gezegd exclusief op Xbox-platformen. Duidelijk is dus nog niet of de game alleen verschijnt op de Xbox One, of ook eind volgend jaar nog een flinke klapper gaat maken op de tegen die tijd tien jaar oude Xbox 360.

Rise of the Tomb Raider komt in 2015 exclusief naar Xbox

Rise of the Tomb Raider komt in 2015 exclusief naar Xbox

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch