Menu Premium

Rise of the Tomb Raider komt eind 2016 naar de PlayStation 4

Karen Koch 23/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rise of the Tomb Raider komt natuurlijk dit jaar nog uit voor de Xbox-systemen. Microsoft heeft hiervoor een timed exclusive deal met de ontwikkelaar weten te sluiten, wat betekent dat alle andere systemen pas later met de game aan de slag kunnen. Nu hebben we toch een release window gekregen voor deze overige systemen, want PlayStation 4-eigenaren krijgen Rise of the Tomb Raider zo’n jaar nadat de Xbox-eigenaren ermee aan de slag kunnen.

Pas vanaf de feestdagen van 2016, dat is dus aan het einde van het jaar, kunnen mensen die de console van Sony hebben aangeschaft Rise of the Tomb Raider spelen. Dat scheelt een slordige 12 maanden met de release voor de Xbox-systemen, een behoorlijke klap. Daarnaast is ook de release window van de PC-versie bekend gemaakt. Wil je op je trouwe bakkie aan de slag met de game, hoef je maar een paar maanden extra te wachten. Men verwacht namelijk dat Rise of the Tomb Raider begin 2016 beschikbaar zal zijn voor de PC.

Rise of the Tomb Raider komt 10 november dit jaar uit voor de Xbox 360 en de Xbox One. Enkele maanden later kunnen we deze op de PC verwachten, maar als je in bezit bent van een PlayStation duurt het dus nog wel even. Heeft Microsoft hier een killer deal gemaakt, of zit jij je alleen maar op te vreten dat je langer moet wachten? Laat het weten!

Bron: Eurogamer

Rise of the Tomb Raider komt eind 2016 naar de PlayStation 4

Rise of the Tomb Raider komt eind 2016 naar de PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch