Menu Premium

Rise of the Tomb Raider – Baba Yaga DLC verschijnt 26 januari

Samuel Boyd 19/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens The Game Awards 2015 werden we al warm gemaakt met een trailer van de eerste story DLC voor Rise of the Tomb Raider, onder de naam Baba Yaga: The Temple of the Witch. Het was al bekend dat Baba Yaga in januari uit zou komen, maar vandaag krijgen we te horen dat de exacte release datum 26 januari betreft!

Baba Yaga is de tweede DLC uit de season pass van de game. Eerder kwam al Endurance Mode uit, waarin spelers Lara zolang mogelijk levend moeten houden in barre omstandigheden.
In Baba Yaga betreedt Lara echter een nieuwe mysterieuze tombe genaamd Therein, waarin geheel nieuwe vijanden en puzzels te vinden zijn. De nieuwe tombe is volgens Microsoft goed voor uren aan gameplay!

Baba Yaga: The Temple of the Witch is vanaf 26 januari verkrijgbaar op de Xbox One. Twee dagen hierna, op 28 januari, komt Rise of the Tomb Raider uit op de PC. Het is vooralsnog onbekend of Baba Yaga ook direct te downloaden zal zijn op de PC. Heb jij al zin om de mysteriën van Baba Yaga te ontrafelen? Laat het weten in de comments!

Bron: Polygon

Rise of the Tomb Raider - Baba Yaga DLC verschijnt 26 januari

Rise of the Tomb Raider – Baba Yaga DLC verschijnt 26 januari

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch