Menu Premium
Loading...

Rime Gamescom 2013 Trailer

Gamekings Redactie 21/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Persoonlijk ben ik een groot liefhebber van indiegames en kan dan ook niet anders dan toejuichen dat het flink aan populariteit wint. Eén van de titels die hoge ogen gooide op de Gamescom 2013 persconferentie van Sony, gisteren, was Rime. De sfeervolle titel van ontwikkelaar Tequila Works gaf een rustige vibe mee, wat een keer wat anders is dan alle first-person shooters die ons opwachten dit najaar. Check zelf wat voor vibe ik bedoel in de Rime Gamescom 2013 Trailer.

Naast de rustige vibe waarin we tijdens het kijken van deze trailer verkeren, komen er ook vragen op. Wie is dat kleine jongetje dat zo in z’n eentje over het strand rent? Wat doet hij daar? Is hij alleen nu in z’n eentje of is er helemaal niemand op het eiland te vinden? Zoals het er nu op lijkt, is Rime een adventure-game waarin we waarschijnlijk ook genoeg puzzelelementen kunnen verwachten. Zoals je ziet in de trailer heeft het wel iets weg van een andere titel die eens door Sony is uitgebracht: Ico. Wellicht dat daar dan ook naar gekeken is. Die game werd destijds goed ontvangen, dus als Rime dezelfde kwaliteit gaat leveren, komt het helemaal goed met deze titel.

We worden nog in het duister gelaten wat een releasedatum betreft, dus dat is nog even gissen. Wel weten we het plafform waar Rime op uitkomt, want dat is de PlayStation 4. Ik wil tenminste héél graag deze game spelen!

Rime Gamescom 2013 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch