Menu Premium

Respawn job listing speculeert op nieuwe Star Wars singleplayer game

Lars Leeftink 18/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jedi: Fallen Order is amper gereleased of Respawn lijkt zich al voor te bereiden op een volgende Star Wars singleplayer game. Tenminste, de job listings van het bedrijf lijken daar op te speculeren. We lijken dus niet al te lang te hoeven wachten voordat er een nieuwe Star Wars game uit gaat komen. Maar wordt dat ook singleplayer-only?

De job listings van Respawn

Op de site van Respawn/EA is te zien dat ze zoeken naar Senior Character ArtistLevel Designer, and Senior Software Engineer, die dan allemaal zouden worden toegevoegd aan het “Star Wars Team.”. Respawn/EA is “looking for a programmer to create an incredible experience and who is invigorated by coding third person action/adventure games”.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Daar zou deze nieuwe game dan de opvolger van moeten worden. Jedi: Fallen Order is nu al een enorm succes en is de snelst verkopende Star Wars game ooit. Dus, de opvolger van Jedi: Fallen Order gaat het hoe dan ook lastig krijgen om de verwachtingen waar te maken. Want, die zijn natuurlijk gestegen sinds de positieve kritieken die Jedi: Fallen Order heeft gekregen. Als de druk van het label Star Wars al niet genoeg is om die verwachtingen dwars door het plafon heen te laten gaan. Daarnaast is de vraag of er misschien dit keer zowel singleplayer als multiplayer (en dus ook microtransactions) in de game zal zitten of dat Respawn verder gaat met singleplayer-only zonder microtransactions. Want, zoals iedereen gezien heeft, het werkte meer dan prima. Hoe dan ook: de verwachtingen zullen hooggespannen zijn. Voorlopig is het allemaal echter vooral speculeren.

Wat verwacht jij van een nieuwe Star Wars game? Wil je opnieuw singleplayer-only zien of zie jij toch liever dat er multiplayer (en waarschijnlijk dus ook microtransactions) worden toegevoegd? Denk jij dat de game ten onder zal gaan aan de druk die het succes van Jedi: Fallen Order met zich meebrengen? Laat het weten in de comments hieronder.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch