Menu Premium

Respawn Entertainment is nog niet bezig met Titanfall 2

Karim Shehata 13/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aanstaande vrijdag verschijnt de bèta van Titanfall, terwijl de game in maart gaat verschijnen op de Xbox 360, Xbox One en de PC. Na de release krijgen we hoogstwaarschijnlijk te maken met DLC, want dit model is anno 2014 de normaalste zaak van de wereld geworden. Een verslaggever van het Britse OXM wilde echter nog wat verder de toekomst induiken, door te vragen of Titanfall 2 al in ontwikkeling is bij de studio. Het antwoord hierop was duidelijk, want Respawn Entertainment is nog niet bezig met Titanfall 2.

“Holy Shit! Is er al een Titanfall 2? Hebben we iets gemist?”, aldus een grappende Abbie Heppe, de community manager bij Respawn Entertainment. De vrouw gaat ook nog wat serieuzer op de vraag in door te zeggen dat de focus voorlopig nog niet op de sequel van Titanfall ligt. “Na de release gaan we Titanfall ondersteunen met DLC en andere vormen van ondersteuning. Dat is waar we nu onze tijd aan besteden. We zullen zien waar de toekomst ons heen leidt”, aldus Abbie Heppe.

Dat er een vervolg gaat komen, lijkt onvermijdelijk. Electronic Arts en Microsoft hebben een deal voor deze Titanfall, maar het lijkt erop dat de eventuele vervolgdelen wel op de PlayStation-platformen gaan verschijnen. “Natuurlijk kijken we naar de PlayStation-platformen, alleen niet voor de eerste Titanfall”, aldus Vince Zampella in een tweet.

Voorlopig lijkt het mij overigens te vroeg om te praten over een eventueel vervolg van Titanfall. De eerste game moet nog verschijnen en de open bèta is op het moment van schrijven nog niet eens geopend. Wel moet ik de verslaggever van het OXM een dikke pluim geven voor deze gewaagde vraag, waar leuk op is gereageerd door meerdere medewerkers van Respawn Entertainment. Toch lijkt het mij handiger om ons te focussen op het eerste deel, welke op 13 maart verschijnt voor de Xbox One en de PC. Xbox 360-gamers moeten wat langer wachten, want zij kunnen pas op 28 maart aan de slag met Titanfall.

Respawn Entertainment is nog niet bezig met Titanfall 2

Respawn Entertainment is nog niet bezig met Titanfall 2

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch