Menu Premium

Respawn deelt honderdduizenden bans uit aan Apex Legends spelers

Hylke Haagsma 12/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Respawn heeft de afgelopen tijd honderduizenden Apex Legends spelers verbannen. Dit omdat zij vals hebben gespeeld. Respawn Entertainment gebruikt hiervoor anti-valsspeelsoftware, en daarnaast zullen er in de toekomst ook nog meer maatregelen nodig zijn.

355.000 spelers

Op Reddit liet Respawn weten dat ze ongeveer 355.000 spelers van de PC-versie hebben verbannen door de Easy-Anti-Cheat Software te gebruiken. Ook zullen er in de toekomst meer maatregelen komen. Ook komt er in de toekomst een functie waarmee je valsspelers kunt rapporteren. Vorige maand zijn er ook al 16.000 spelers verbannen.

Nieuwe toevoegingen

Eerder is al bekend geworden dat er nieuwe toevoegingen zullen komen naar Apex Legends. Zo zouden er onder andere NPC’s worden toegevoegd aan de game. Een eerdere datamine bracht ook de vermelding van NPC’s aan het licht, toen werden ze alleen nog verbonden met de overlevingsmodus waar geruchten over rond gingen. Hierin zouden ze als publiek dienen. De spelers aanmoedigend en klappend terwijl ze vechten voor het vermaak van het publiek. Dit huidige lek van RealApexLeaks suggereert dat deze NPC’s kunnen aanvallen, deel kunnen uitmaken van een fireteam en uitvoeringen kunnen uitvoeren. Ze lijken ook namen te hebben zoals ‘Spider’ en ‘Flyer’.

Het is niet helemaal duidelijk welke rol ze zullen spelen, hoewel ze bots kunnen zijn die de lege plekken in teams invullen, misschien als een speler halverwege de wedstrijd vertrekt. Misschien krijgen we zelfs squadrons NPC’s – een bedreiging in PvE-stijl om spelers scherp te houden. Een andere datamine vermeldt veranderingen in het tijdstip van de dag. Hoewel het door de dataminers is beschreven als een “nachtmodus”, lijkt het erop dat het ook een dag- en nachtcyclus kan zijn, waarbij de kaart verandert tijdens je potje.

Verticaal en horizontaal wallrunnen worden beide genoemd in de bestanden, samen met bepaalde beperkingen, dat wel. De datamine vertelt ons niet of dit een vaardigheid zal zijn voor specifieke personages of dat iedereen het zal kunnen doen.. Het ziet ernaar uit dat er binnenkort ook nieuwe wapens op komst zijn. Er verscheen namelijk een regel met betrekking tot een vlammenwerper.

Wat vind jij van de maatregelen tegen de cheaters?

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch