Menu Premium

‘Respawn-systeem Apex Legends binnenkort ook in Fortnite’

Hylke Haagsma 05/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een ‘Second Chance Van’ komt mogelijk gauw naar Fortnite. Dataminers hebben die ontdekt in de code van de game. Kunnen we binnenkort ook dan gaan respawnen in Fortnite?

Audiobestanden

Twitter kanaal FortTorty bracht een video naar buiten waarin verschillende audiobestanden die de naam “SC_” hebben te zien zijn. Dit zou mogelijk voor Second Chance kunnen staan. De audiobestanden bestaan uit verschillende geluiden zoals die van een hologram en een energiestraal. Een ontdekte afbeelding sluit daar dan ook helemaal bij aan. Je ziet hier een busje met een hologram erop. In Apex Legend is het ook al mogelijk om teamgenoten weer tot leven te wekken door hun banner naar een Respawn Beacons te brengen. Epic Games heeft nog niks bevestigd, maar sluit het niet uit. Beter goed gejat dan slecht verzonnen toch?

Fortnite vs Apex Legends

Apex Legends heeft de 50 miljoen spelers behaald! Ze hadden hier slechts een kwart van de tijd nodig die Fortnite nodig had om de 50 miljoen aan te tikken. Fortnite deed er vier maanden om de 45 milioen spelers te behalen.

Het achtste seizoen van Fortnite is inmiddels begonnen. Piraten zijn het thema van dit nieuwe seizoen. Zo is er een piratenschip in het dorpje Lazy Lagoon en wordt ook het piratenkanon geïntroduceerd. Er is ook een vulkaan op de map bijgekomen. De patchnotes zijn inmiddels te vinden op de website van Epic Games.

Ondanks dat we de laatste tijd wel eens berichten krijgen dat Apex Legends Fortnite van de troon zou stoten en dat Epic hun succes wel kan vergeten, is Fortnite natuurlijk nog steeds hartstikke groot. De game heeft meer dan 200 miljoen spelers. Ondanks dat de game free to play is wist Epic 3 miljard dollar te verdienen aan de game. Dit komt mede door cosmetics en de season passes die ze verkopen voor de game. Van die 3 miljard is Epic bereid 140 miljoen dollar aan prijsgeld in te zetten voor Fortnite toernooien in 2019.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch