Menu Premium
Loading...

Resogun PlayStation 4 Epic Explosions Trailer

Gamekings Redactie 15/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de Verenigde Staten is vandaag natuurlijk een lekker feestje losgebarsten. De PlayStation 4 heeft daar namelijk zijn officiële lancering gehad en menig Amerikaanse gamer heeft zich vannacht dus volledig op de next-gen console kunnen storten. Met de launch van de PlayStation 4 zijn er natuurlijk ook een paar vette games bijgekomen. Dit heugelijke feit zie je ook terug in de verschillende aankondigingen en trailers van vandaag. Wat te denken van de Resogun PlayStation 4 Epic Explosions Trailer.

In deze trailer zul je meer informatie zien over de game van ontwikkelaar Housemarque, waarbij natuurlijk een paar vette explosies niet kunnen ontbreken. Resogun draait namelijk vooral om schieten, ontwijken en epische ontploffingen. Laten we zeggen dat het een lekker explosieve trailer is.

Resogun is een game die ontwikkeld is door studio Housemarque, exclusief voor de PlayStation 4. De game is een spirituele opvolger op enkele succesvolle shoot ‘em up games, waaronder Super Stardust HD en Super Stardust Delta. Vandaag is Resogun, dus net zoals het apparaat zelf, in de Verenigde Staten uitgekomen voor de next-gen console van Sony. Zoals bekend, verschijnt de PlayStation 4 op 29 november aanstaande in Nederland. Resogun is vanaf die datum dus ook speelbaar in ons land.

Op 31 okober is aangekondigd dat Resogun één van de twee titels is voor het PlayStation Plus-programma, waardoor iedereen met een PS Plus-abonnement de game kan checken. Een tijdje na de lancering zal er ook gekeken gaan worden naar de mogelijkheden om 3D-functies toe te voegen aan deze game, waardoor de nu al chaotisch ogende game nog harder van het scherm kan spatten. Wanneer je een explosieve game zoekt, in combinatie met lekkere ouderwetse gameplay, is de Resogun PlayStation 4 Epic Explosions Trailer zeker het checken waard.

Resogun PlayStation 4 Epic Explosions Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch