Menu Premium
Loading...

Resogun PlayStation 4 Action Trailer

Gamekings Redactie 15/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij de lancering van de PlayStation 4, dat zoals je waarschijnlijk niet gemist had vandaag in Amerika gebeurde, zijn ongeveer twee à drie handjes vol aan games beschikbaar. De meeste daarvan zijn AAA-titels die voor de volle mep over de toonbank gaan, maar er zijn ook wat kleinere titels die net zo vermakelijk kunnen zijn. Eén van die titels die je daar onder kunt rekenen, is Resogun en daar komt vandaag de Resogun PlayStation 4 Action Trailer van uit. Natuurlijk check je ‘m hier!

Als je de naam Housemarque hoort, is de kans aanwezig dat er niet gelijk een belletje gaat rinkelen. Toch, als je ziet welke games zij ontwikkeld hebben, weet je toch wel dat hun portfolio gevuld is met toffe shit. Zo zijn zij (nog wel onder een andere naam) verantwoordelijk voor Stardust en de vervolgen in de vorm van Super Stardust en het latere Super Stardust HD. Ook hebben zij gewerkt aan Dead Nation, Outland en de Angry Birds Trilogy die uitkwam op de PlayStation 3 en Xbox 360. Ondertussen is de studio goede vriendjes met Sony en vandaar komt Resogun exclusief uit op de PlayStation 4.

Vanaf vandaag kunnen Noord-Amerikanen met Resogun aan de slag, wat gepaard gaat met verse beelden. De side-scrolling shoot ’em up lijkt een festijn aan schietactie te worden, wat ervoor zorgt dat de naam van de trailer niet zomaar ‘Action’ in zich heeft. Wij moeten nog even wachten, want de PlayStation 4 komt (mét Resogun) hier op de negenentwintigste van deze maand. Het is nog een aantal nachtjes slapen, maar dan heb je ook wat. Check snel de Resogun PlayStation 4 Action Trailer om te checken of je deze game bij je kersverse console wil hebben.

Resogun PlayStation 4 Action Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch