Menu Premium
Loading...

Resogun Gamescom 2013 Trailer

Gamekings Redactie 21/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het blijft indiegames regenen uit de hoek van Sony! Goed nieuws als je het mij vraagt, want de meest creatieve ideeën komen toch vaak van onafhankelijke ontwikkelaars. Met de tijd worden zij steeds meer omarmd door een plek te krijgen op de consoles en dat werpt zijn vruchten af. Een van de aankomende titels is Resogun, waarvan we meer zien in de Resogun Gamescom 2013 Trailer.

Het is in de basis een klassieke shoot ’em up. Je bestuurt een klein ruimteschipje en vliegt naar links en rechts om alles kapot te schieten en opdrachten uit te voeren. Waar het bij de klassieke titels van vroegâh vooral ging om alleen andere vliegtuigen afknallen, kom je nu ook hele gebouwen tegen die aan flarden geschoten moeten worden. Doordat Resogun draait op de hardware van de PlayStation 4 is er technisch veel mogelijk en er gebeurt dan ook veel op de achtergrond. De kans is heel klein dat een game als deze niet op de PlayStation 3 zou kunnen draaien, maar daar komt ‘ie nu eenmaal niet voor uit. Best jammer voor iedereen die deze game wel ziet zitten en het geld nog niet heeft voor een nieuwe console.

Niet getreurd, want Sony ondersteunt de PlayStation 3 ook nog volledig. Mocht je Resogun willen spelen, is het wél handig om een PlayStation 4 in huis te halen, want het is waarschijnlijk het enige platform waar de game voor uitkomt!

Resogun Gamescom 2013 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch