Menu Premium
Loading...

Resogun Defenders komt 18 februari naar PlayStation 4

Karen Koch 11/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kennen jullie Resogun nog? De side-scrolling shoot-’em-up van Housemarque kwam in 2013 uit voor de PlayStation 4. Een jaartje later verscheen deze titel ook op de PlayStation 3 en de PS Vita. Dat Housemarque alsnog niet klaar is met deze shooter blijkt uit het volgende nieuwtje: Resogun Defenders komt 18 februari naar PlayStation 4.

Resogun Defenders gaat de tweede DLC voor Resogun worden. De eerste DLC heette Heroes en kwam in de zomer van vorig jaar uit. Resogun Defenders brengt, net als de eerste DLC, een lading aan nieuwe content met zich mee. Zoals de titel van de content al doet vermoeden, zal één van de nieuwe gamemodi draaien om het verdedigen van een van de laatste koloniën van de mensen. In de Protector-modus vecht je tegen overweldigende aantallen baddies die jij moet tegenhouden. Hier zullen ook nieuwe gevaren inzitten zoals vulkanische meteoren. De tweede modus die wordt toegevoegd is de Commando-modus. Hierin vecht je als laatste mens met een klein pistooltje tegen alle Sentients. Klein detail: je zal Commando-modus ook in co-op óf competitieve multiplayer kunnen spelen. Elkaar helpen, of elkaar zo snel mogelijk stukmaken: het kan allebei, en is allebei ook even leuk.

Ter voorbereiding op de release van Resogun Defenders is vandaag de Resogun Challengers content ook beschikbaar gemaakt. Deze content biedt onder andere nieuwe manieren om te levellen door bijvoorbeeld 200 mensen in één leven te redden. Daarnaast kan je ook foto’s maken van alle verschillende soorten mensen die je hebt gered door middel van de Human Gallery en de Photo Mode. Resogun Defenders is vanaf volgende week te krijgen voor de PlayStation 4. Dan zal je met de nieuwe gamemodi aan de slag kunnen. Voor die tijd kan je je in ieder geval nog bezighouden met de nieuwe content van Resogun Challengers.

Bron: PlayStation

Resogun Defenders komt 18 februari naar PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch