Menu Premium

Resident Evil 7 wordt mogelijk onthuld op de E3

Yannick van Doorn 17/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog een maandje wachten voor het grootste gamespektakel van het jaar losbarst met de E3 in Los Angeles. Zoals gebruikelijk komt de geruchtenmolen al vroeg op gang, dus dit jaar is niet anders. Wat worden de verrassingen? Komt er een nieuwe IP? Voor de survival-horror fans is er een eerste deur geopend, want volgens Dr. Serkan Toto van Kantam Games wordt de nieuwe Resident Evil 7 tijdens de show aangekondigd.

Middels twee tweets brengt Toto het nieuws naar buiten. Dit moet voor liefhebbers van de serie als muziek in de oren klinken. Toto begint als volgt: “De game is in ontwikkeling. Resident Evil wil terug naar de horror-roots en zal een nieuwe start voor de serie betekenen”. In de volgende tweet meldt hij dat de game voor het eerst te zien zal zijn op de E3. Ook valt er te lezen dat het team achter de game Jordan Amaro heeft weten te strikken. Amaro heeft eerder als designer aan onder andere Metal Gear Solid V gewerkt. Het klinkt veelbelovend.

Of we de geruchten moeten geloven is natuurlijk altijd even afwachten, maar Dr. Serkan Toto is in het verleden een betrouwbare bron gebleken. Uiteraard is er nog niks officieel naar buiten gebracht door Capcom, dus moeten we nog een slag om de arm houden. Fans van de Resident Evil-serie zullen echter al met smart op de E3 in juni zitten te wachten. Zie jij een nieuwe Resident Evil helemaal zitten?

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch