Menu Premium
Loading...

In deze Resident Evil 7 trailer word je bang voor een lantaarn

Suzanne de Jong 17/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de E3 werd, compleet onverwachts, Resident Evil 7 Biohazard aangekondigd. Deze bloedstollende game is niet voor iedereen weggelegd, zo bewees ook onze Shelly in een playtrough van de E3-demo. Nu ze hier inmiddels een beetje van bijgekomen is, kunnen we haar mooi de volgende trailer voorschotelen. Dikke kans dat ze nu ook een angst krijgt voor lantaarns na het zien van deze Resident Evil 7 trailer.

Na de E3 werd er gelijk een demo beschikbaar die zo ongeveer twintig minuten duurde. Of je zat met het angstzweet je controller vast te houden en durfde niet verder lopen, ja dan duurde die demo zo lang als je maar zelf wou. Als je de bovenstaande trailer checkt, en daarbij bedenkt dat dit ook allemaal nog eens in VR mogelijk is, dan denk je waarschijnlijk wel twee keer na over de angstvallige beelden.

Het was al bekend dat Resident Evil 7 op 24 januari naar ons toe zou komen, voor de Xbox One, PC, PlayStation 4 en dus de PlayStation VR. Toch mag het voor de angsthazen onder ons waarschijnlijk nog wel even duren voordat het 24 januari is. Kijk jij er naar uit om even flink die adrenaline toe voelen, of sla jij – net zoals Shelly – liever even over en is het rustgevende No Man’s Sky meer iets voor jou?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch