Menu Premium

Resident Evil 7 op de PS4 Pro biedt ondersteuning voor 4K en HDR

Roy de Keijzer 13/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er komen steeds meer en meer aankondigingen voor games met PS4 Pro ondersteuning. Dit keer is het de beurt aan het aankomende nieuwe deel van de beroemde horrorfranchise van Capcom: Resident Evil 7 op de PS4 Pro biedt ondersteuning voor 4K en HDR. Zo kun je straks dus extra hard gaan schrikken van de bloederige details op je tv.

Wat de PS4 Pro ondersteuning exact gaat inhouden, is nog niet bekend gemaakt door Capcom. Gaat het hier om de ‘native 4K support’, of gaat het om de ‘checkerboard rendering’ upscaling techniek van Sony? We zullen verdere details hierover moeten afwachten totdat Capcom deze bekend maakt. Wat natuurlijk al wel bekend was, is dat de PS4 versie van Resident Evil 7 volledig in virtual reality speelbaar zal zijn met de PlayStation VR.

Eerder gingen Shelly, Steven en Jelle al met de demo van Resident Evil 7: Biohazard. De Let’s Play daarvan kun je hier bekijken. De demo is tot nu toe de meest gedownloade demo ooit en heeft al verschillende records gebroken met zo’n twee miljoen downloads.

Resident Evil 7: Biohazard verschijnt op 27 januari 2017 voor de PC, Xbox One en de PS4. Ga jij straks deze creepy game spelen? Laat het weten in de comments hieronder!

Bron: VideoGamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch