Menu Premium
Loading...

Resident Evil 7 demo krijgt vandaag z’n laatste update

Suzanne de Jong 03/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Begin volgend jaar, als we nog maar net onze oliebollen, bubbels en kalkoenen achter onze kiezen hebben, is het tijd voor iets minder smakelijks. We mogen namelijk op 24 januari gaan griezelen in Resident Evil 7. Capcom zou Capcom niet zijn als je ons niet nog even het laatste voorproefje geven in een nieuwe en tevens laatste Resident Evil 7 demo update.

Biohazard, zoals de subtitel van de de game luidt en de naam van de franchise in Japan is, belooft geen vrolijke rustgevende game met vrolijk gekleurde bloemetjes en een blij muziekje te gaan worden. Dit wordt je ook pijnlijk duidelijk gemaakt in het laatste deel van de demo. Durf jij het nog aan om de nieuwjaarsduik in te wisselen voor een avondje Resident Evil 7 in VR? We moeten namelijk niet vergeten dat deze game ook nog eens op je netvlies komt met de PlayStation VR.

Hoeveel delen van de Resident Evil 7 demo heb jij gespeeld? Of had je het na de allereerste Let’s Play met Shelly, Jelle en Steven wel gezien en zit je nog steeds bibberend op je bank met een dekentje? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch